perjantai 2. maaliskuuta 2018

Mustavalkoisten vallankumous

Olemme olleet kiireisiä tämän viikon sillä tyhjensimme osittain yli 20 kissan populaation. Näitä kissoja on nyt 18 Pesällä, 2 jouduttiin lopettamaan ja ainakin 8 kissaa odottaa vielä kohteessa että saamme tilaa niille. Kissat ovat Ensipesässä täydessä karanteenissa ja niitä annetaan sijaiskoteihin ja mahdollisesti muille yhdistyksille heti kun saamme varmistettua niiden terveydentilan tarttuvien sairauksien varalta. Toivomme että mustavalkoiset kissat ovat tänä keväänä haluttuja sillä tuo väri on yleisesti yksi niistä joille on vaikea löytää koteja ja meillä on nyt niitä iso kokoelma. Koko porukasta vain kaksi kissaa on muun värisiä ja loput on mustavalkoisia. Populaatio on onneksi nuori joten nämä tuskin ovat monessa polvessa sukurutsattuja. Aika näyttää millaisia kisuja näistä tulee. Kissat ovat eläneet ihmisen kanssa pääosin sisäkissoina mutta monet ovat tosi arkoja tässä Pesällä.

Tarvitsisimme juuri nyt:
- sijaiskoteja varsinkin tiineille emokissoille
- sijaiskodin suojelevalle kissaemolle ja kahdelle pennulle
- kissojen vessalaatikoita
- vesi- ja ruokakuppeja kissoille

Mikäli sinulla on nurkissa tarpeettomina kuppeja tai vessoja niin niitä voi toimittaa Pesän pihalla olevaan mustaan keräyslaatikkoon tai Trimpetiin (eläinklinikka Loimen tiloissa) milloin vain. Sijaiskotiapurit voivat olla yhteydessä osoitteeseen Lsey.elainkotipesa@gmail.com HUOM! Etsimme nyt sijaiskoteja Etelä-Karjalan alueen lisäksi myös Kotka-Hamina suunnalta sillä aloittelemme sijaiskotitoimintaa myös sinne suunnille jotta saamme enemmän resursseja käyttöön kissojen väliaikaisten hoitopaikkojen osalta.

Linkki sijaiskotihakemukseen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeM1Vlep9YmaWANoLgoqglCLcB4AYPhDFT0ZboNZGgu-iu_lQ/viewform?c=0&w=1



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti